Bútorgyártás

Kapacitásbővítő beruházás a Solid Fém Kft.-nél.

PROJEKT MEGNEVEZÉSE:

GINOP-1.2.2-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.
Uniós támogatás - GINOP-1.2.2-16-2017-00425 - Kapacitásbővítő beruházás a Solid Fém Kft.-nél.

PROJEKT LEÍRÁSA:

A Kft 2004.12.22-én alakult lakatosipari munkák végzésére.

Kezdetben a vállalkozás kizárólag fém épületelem gyártással foglalkozott, majd 2008-tól bővítette termékkínálatát egyéb fémszerkezetek gyártásával.
Kezdetben főleg a lakosság felé történt munkavégzés. Cél kezdetekből az volt, hogy a lakosság mellett az ipari termelés felé orientálódjon a cég. Jelenleg a fő megrendelők vállalkozások.

Jelenlegi szolgáltatásaink:

A megvalósítási helyszínül szolgáló ingatlan Zalaegerszeg, 0323/3 hrsz. szám alatt található, mely a vállalkozás tulajdonában lévő felújított épület, mely jelen állapotában alkalmas a beruházás megvalósítására.
A fejlesztés eredményeként erősödik piaci pozíciónk, és új piacokon tudunk majd megjelenni.
Célunk a versenyképességünk növelése, amely úgy érhető el, hogy egyrészt a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, másrészt a költségeinket alacsony szinten tartjuk, harmadrészt pedig az új piaci igényeknek megfelelő termék gyártását tudjuk megvalósítani.

A célunk megvalósítása érdekében 1 db Baykal gyártmányú APHS 31160 típusú 4 tengelyes CNC vezérlésű hidraulikus élhajlító gép beszerzését valósítottuk meg a beruházás keretében. Az új eszközök nagy mértékben felgyorsította a termelést.

A fejlesztés eredményeként várhatóan erősödik piaci pozícióink a kapacitás növelésének, illetve portfóliónk bővülésének illetve minőségi javulásának köszönhetően. A beszerzett Baykal APHS élhajlító géppel minimálisra csökkenthetjük az egységre jutó költségeket a lemezmegmunkáló gyors, érzékeny, minőségi és kiemelkedő hajlítási tulajdonságai révén. Az élhajlító monoblokk, hegesztett vázszerkezete, statikus és dinamikus szilárdsága hosszú élettartamot garantál. Megbízható működésének köszönhetően a legbonyolultabb és legnagyobb precizitást igénylő munkákat is tökéletesen el lehet végezni vele.

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:   "SOLID-FÉM" Fémmegmunkáló, Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.
MEGVALÓSULÁSI HELYSZÍN:   8900 Zalaegerszeg, 0323/3 hrsz.
A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:   9 031 815 Ft.
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%):   45 %.
PROJEKT LEZÁRULT:   2017.08.02.
KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZET:   Nemzetgazdasági Minisztérium - Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság.